Αρχική > Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

 
1. Παραγγελίες - Παράδοση
 
1.1 Διαθεσιμότητα προϊόντων
Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα,η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε 2 με 14 εργάσιμες ημέρες. Στην περίπτωση που το χρονικό διάστημα διαφέρει, θα ενημερωθείτε με mail.
 
1.2 Ακύρωση παραγγελίας
Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας θα πρέπει να στείλετε email στο info@drumworld.gr ή τηλεφωνόντας στο 2103802270. Οποιαδήποτε χρέωση προς τρίτους έχει ήδη γίνει (Τράπεζα, Paypal) κτλ, επιβαρύνει τον πελάτη.
 
2. Τρόπος πληρωμής
 
Για την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση σας το Drumworld διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:
 
α) Αντικαταβολή μετρητοίς
 
β) Mε κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς τραπέζης:
 
EUROBANK
ΑΡ. ΛΟΓΑΡ.               0026.0201.90.0201363567
IBAN               GR3702602010000900201363567
ΚΩΔ.SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ-          ERBKGRAA
 
γ) Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα (Visa, Mastercard) μέσω Paypal
 
3. Αποστολή και Επιστροφή
 
3.1. Τρόπος αποστολής
Το Drumworld χρησιμοποιεί τις ταχυμεταφορές Speedex για τις αποστολές του.
Η ελάχιστη χρέωση μεταφορικών είναι 3 ευρώ.
Οι αποστολές είναι δωρεάν για παραγγελίες από 300 ευρώ και άνω.
Ο χρόνος αποστολής με courier για την ελλάδα είναι απο μία έως δύο εργάσιμες ημέρες.
Το κόστος αποστολής υπολογίζεται ανάλογα το βάρος της παραγγελίας και αποστέλεται σχετικό e-mail μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας από τον πελάτη.
Γiα την δωρεάν αποστολή του προϊόντος για αγορές άνω των 300 ευρώ η επιλογή της αντικαταβολής ως τρόπου πληρωμής ΔΕΝ ισχύει.
 
3.3. Εγγύηση προϊόντων
Η εγγύηση των προϊόντων είναι αυτή που παρέχεται από τον κατασκευαστή.
 
3.4 Αποδοχή Όρων
Ο πελάτης δηλώνει ότι αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα με τους παραπάνω όρους συνεργασίας και αποδέχεται να πραγματοποιήσει την αγορά σύμφωνα με αυτούς. Οι όροι χρήσης για την συναλλαγή μεταξύ πελάτη και του Drumworld, έχουν διαβασθεί από τους ενδιαφερόμενους της συναλλαγής.

3.5. Επιστροφές Προϊόντων
 
Το  drumworld.gr εφαρμόζοντας τους ισχύοντες νόμους, σας δίνει το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων που έχετε παραλάβει. Διατηρείτε το δικαίωμα λοιπόν να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνουν μόνο τα έξοδα άμεσης επιστροφής των προϊόντων, ενώ αν πρόκειται για λάθος του drumworld.gr τότε η εταιρεία επωμίζεται το κόστος αυτό. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και η ταινία ασφαλείας και γνησιότητας του προμηθευτή, μαζί με την συνοδευτική απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, παρακαλείστε να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο / κατεστραμμένο εμπόρευμα, λάθος στην παραγγελία κ.λπ.) και να αποφευχθούν παραλαβές σε προϊόντα που δεν έφτασαν σε σας σε άριστη κατάσταση.