Αρχική > About Us

About Us

 Το Drumworld δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2013 στο κέντρο της Αθήνας και είναι ένα κατάστημα που αφορά όλο τον κόσμο των τυμπάνων και των κρουστών. Εδώ, ο επαγγελματίας και ο ερασιτέχνης drummer θα μπορεί να βρει όλα εκείνα τα ονόματα που αποτελούν εγγύηση στην διεθνή μουσική σκηνή. Παράλληλα, θα μπορέσει να γνωρίσει νέα ονόματα και νέες παρουσίες, που θα εδραιωθούν στον χώρο τα επόμενα χρόνια.
 
Τύμπανα, σετ ακουστικών και ηλεκτρονικών τυμπάνων, κρουστά παραδοσιακά και μοντέρνα, δέρματα τυμπάνων & κρουστών, πιατίνια, μπακέτες, βάσεις, καθίσματα, βραχίονες στήριξης, σφικτήρες και κάθε είδους αξεσουάρ που χρειάζεται καθημερινά ένας drummer. Απο την πιο μικρή βίδα ή κλειδί μέχρι το πιο εξεζητημένο μεταλικό παξιμάδι, έτσι ώστε να μπορούμε να καλύψουμε τις όλες τις ανάγκες των κρουστών και drummers, τόσο ερασιτεχνών όσο και επαγγελματιών.
 
Σε εμάς, θα μπορέσετε να βρείτε τις μεγαλύτερες μάρκες τυμπάνων, δερμάτων και κρουστών, όπως και τα ανταλλακτικά τους. Gretsch, Pearl, Remo, Latin Percussion, Bosphorus, Gibraltar κ.α είναι μερικά απο τα προιόντα που θα βρείτε σε εμάς και η συλλογή συνεχώς αυξάνεται. Στόχος μας είναι να είμαστε συνεχώς δίπλα σας, σε οποιαδήποτε ανάγκη σας, και να κάνουμε το Drumworld έναν χώρο ιδανικό για εσάς. Οποιεσδήποτε παρατηρήσεις ή εντυπώσεις, είναι πάντα ευπρόσδεκτες